Celerway

Fra producenten celerway der har oprindelse fra norge tilbyder vi vores kunder deres SD-Wan løsning. Routerne findes i forskellige klasser alt efter opgaven. De starter fra en simpel dualsim 4G/5G router med Wifi og 5 lan porte til en topmodel der har op til 3 moduler i sig og hvor man ved hjælp af loadbalancing kan komme op på 7 WAN forbindelser. Deres OS er det samme i alle deres routere og ved hjælp af NIMBUS der medfølger i 3 år kan man monitorer alle sine routere fra centralt hold. På hardware fronten er de lige på trapperne med deres Celerway go der er en batteridrevet router, som vi forventer os meget af. Når man er på farten er det også vigtigt at sikkerheden er i top når man kobler op ved hjælp af VPN. I Phantom løsningen fra Celerway sikre man sig høj oppetid ved en VPN forbindelse. Der ydes 3 års garanti på produkter fra celerway.

Sierra Wireless

Vi er også på de industrielle routere/gateways helt i front med producenter der leverer høj kvalitet. Fra Sierra Wireless har vi deres Airlink serie der spænder fra Industrielle modems der alle er med udvidet temperatur specifikationer. Desuden er der i den industrielle RV-serie modeller der er ruggedized som tåler, at sidde i ubemandet hårde fysiske miljøer, samt har de også i deres MP-serie routere der henvender sig til køretøjer, som overholder alle de krav der stilles her. Alle deres produkter leveres i dag med 1 års Airlink complete der dækker over remote management, direkte support og 3 års standard garanti. Vi har 20 års erfaring i rådgivning med produkter fra Sierra Wireless, så vi er klar til at finde det rette Sierra Wireless produkt til din opgave.  

InHand NETWORKS

Inhand er en industriel router specialist som også tilbyder routere/modems/gateways i mange afskygninger. Der er også her mulighed for cloudmanagement system til overvågning af løsningen. Inhand har også løsninger til transportsektoren der er e-mark certificeret. Der ydes 3 års garanti på produkter fra inhand.

mILESIGHT

Med de mange års erfaringer vi har på kommunikationsprodukter så har vi erfaret at pris også kan være et vigtigt parameter når der vælges en industriel 4G/5G løsning. Derfor entrere vi med Milesight der udover at være skarpe på prisen også har en god kvalitet. Sortimentet spænder fra standard routere til professionelle routere med og uden wifi/GPS og alle med udvidet temperatur. Milesight yder 3 års garanti på deres produkter.