Celerway

Fra producenten celerway der har oprindelse fra norge tilbyder vi vores kunder deres SD-Wan løsning. Routerne findes i forskellige klasser alt efter opgaven. De starter fra en simpel dualsim 4G router med Wifi og 5 lan porte til en topmodel der har op til 3 moduler i sig og hvor man ved hjælp af loadbalancing kan komme op på 7 WAN forbindelser. Deres OS er det samme i alle deres routere og ved hjælp af NIMBUS der medfølger i 3 år kan man monitorer alle sine routere fra centralt hold. På hardware fronten er de lige på trapperne med deres Celerway go der er en batteridrevet router, som vi forventer os meget af. Når man er på farten er det også vigtigt at sikkerheden er i top når man kobler op ved hjælp af VPN. I Phantom løsningen fra Celerway sikre man sig høj oppetid ved en VPN forbindelse. Der ydes 3 års garanti på produkter fra celerway.

Encore-Networks

Vi er også på de industrielle routere helt i front med en leverandør der via deres fleksibilitet i deres sortiment sikre at kunden får den helt optimale løsning. Ønsker man 2 eller flere LAN porte, Seriel RS232/RS485 porte, bluetooth, WiFi, så finder vi i deres sortiment den helt rigtige model. Man har også muligheden for at vælge hardwaren skal understøtte udvidet temperatur og om det skal være metal eller plastic kabinet. Hos Encore-Networks kan man ved hjælp af deres encloud software administrere sin flåde af routere. Denne løsning er licensbetalt og man betaler et abonnement pr router pr år. Der ydes 3 års garanti på produkter fra encore-networks..

InHand

Inhand er en industriel router specialist som også tilbyder routere/modems/gateways i mange afskygninger. Der er også her mulighed for cloudmanagement system til overvågning af løsningen. Inhand har også løsninger til transportsektoren der er e-mark certificeret. Der ydes 3 års garanti på produkter fra inhand.

NavigateWorx

Med de mange års erfaringer vi har på kommunikationsprodukter så har vi erfaret at pris også kan være et vigtigt parameter når der vælges en industriel 4G løsning. Derfor entrere vi med NavigateWorx der udover at være skarpe på prisen også har en god kvalitet. Sortimentet spænder fra standard routere til professionelle routere med og uden wifi og alle med udvidet temperatur. NavigateWorx yder 3 års garanti på deres produkter.